Hvordan er det at træne aikido i Reishin Dojo?

Stemningen blandt alle - elever og instruktører - er varm, hjertelig og humoristisk!! Og samtidig skal man til Japan for at matche Victor Sensies høje tekniske niveau!! :-)
— Christian A. Stewart-Ferrer
Jeg føler mig altid velkommen når jeg kommer og træner. Der er en hjertelig atmosfære som samtidig er respektfuld, disciplineret og fokuseret. Jeg har fokus på kropsligudvikling og føler at jeg er blevet bedre til noget efter hver træning. Træningen bærer også præg af en personlig udvikling, hvor meditation og fokus på harmoni kan give ro og overskud i hverdagens stress og jag. Jeg har oplevet en øget kropbevidsthed og udvikling gennem professionel vejledning og hjælp fra dygtige (med-)udøvere. Klubbens omdømme og værdi kommer fra klubbens medlemmer og selvfølgelig Sensei. Hvis jeg skulle karakterisere klubben med tre ord: Respekt, venlighed og ihærdighed.
— Ask Kjær Overgaard
At træde ind i dojoen er som at træde ind i sit andet hjem. Det lyder måske utroligt sentimentalt, men lige fra første dag jeg ankom har der været en glæde, et engagement, en venlighed og hygge jeg aldrig har oplevet andetsteds, som også fint afspejler hvad aikidos filosofi handler om, at vi alle skal være en stor familie. Oven i det kommer så en sensei der lever og ånder for hvad han laver, og sørger for at vi er up-to-date med hvad der foregår i hovedkvarteret i Japan, og ligger niveauet derefter.
— Signe Sønderhousen
En Aikido klub som skiller sig ud på mange måder med dens ånd og varme og som har en af Danmarks dygtigste og dynamsiske sensei Victor Merea
— Jacob Hedegaard
Reishin Dojo, er en aikido klub med stor teknisk faglighed og dygtighed især grundet vores sensei. Udover dette er der en venlig og let tone både under træningen og udenfor træning :) det er et dejligt sted at træne og du føler dig hjemme fra første sekund.
— Pernille Lundberg Nielsen